søndag 14. september 2008

Bloggmaler/Blog Templates

Himmel og hav så mange bloggmaler det finnes gratis for nedlasting! Folk har brukt timer på koding og bildebehandling, selv om ikke all koding er annet enn klipp/lim tar det tid for det!
Har lyst på en ny da de malene som ligger som valg her på Blogger ikke helt har den utformingen jeg kunne tenke meg. Det har med oppsett og litt annet å gjøre. :) Har testet flere maler i helgen.

What a world of blog templates there's out there! Free for downloading! People spendt hours with coding and graphics handling. Although a lot of the coding is copy/paste, it do takes hours!
I'd like a new template because the ones on Blogger doesn't give me what I want. :) I've tested several ones during the weekend.

7 kommentarer :

Lene sa...

Heisann. Her var det mange flotte kort og takk for hyggelig kommentar i bloggen min.

Svar på ditt spørsmål: Nei jeg har ikke brukt tang, jeg har rett og slett bare brukt hendene mine:)

Klem

Berit sa...

Heisan!
Koselig at du stakk innom bloggen min - alltid koselig med en kommentar!

Jeg har også en hjemmeside - men alt er så mye enklere med blogging har jeg funnet ut. Sjøl om det da blir flere å holde styr på
*fnis*

Ha en fin uke på Oppegård - jeg har levd et skoleår i kommunen din ;)

KLEM

ANGELO sa...

Hei på deg, og takk for kommentar i bloggen min :) Det er alltid hyggelig når folk ikke bare besøker bloggen min, men også legger igjen noen ord når de først er inne hos meg :)

Jeg håper du trives i bloggingens verden. Det er utrolig morsomt når man får kontakt med alle de der ute i cyberspace :)

Ellers har du laget masse flott, og jeg gleder meg til å se hva som kommer fremover :)

Kristin :)

Desiree sa...

Heia Trine!

Takk for besøk i bloggen min, og gratulerer med egen blogg! Har flere ganger tenkt på om ikke du har blogg, og nå har du jammen meg det ;)

Spent på hva du finner av mal til bruk, har sett litt selv på deg, men finner ikke noen jeg har falt helt for. Synes enkelte har gått litt amokk når det gjelder pynt og utforming, det viktigste forvinner liksom i dill og dall.

Klem fra Desiree

Aud sa...

Gratulerer med blogg! Så gøy å kunne stikke innom her hos deg også nå! :o)

Takk for titten innom hos meg, kjempehyggelig!♥

Jeg legger inn link til bloggen din på lista i bloggen min.

Beata Ewa sa...

Hei Trine og gratulerer med egen blogg!
Det blir kjekt å stikke innom her og se alt det flotte du lager samlet på en plass :-) Håper du kommer til å oppdatere ofte!!

Klem, Beata

ElinA sa...

Heisann! Er innom på gjenvisitt i bloggen din, og lager en link til deg hos meg. :-)

Jeg synes også malene her på Blogger er litt kjedelige, men jeg har ikke peil på hvordan man kan laste ned og endre, så jeg får leve med det som er....*knis*... Skal følge med på din!