tirsdag 21. oktober 2008

Oktobertreff

I helgen som var arrangerte Minne-Hjørnet og Ett trykk Oktobertreff. Med arrangørene var vi ca. 80 papirgale damer! Stemplere og scrappere benket seg ned og satte igang, vi fikk "goodiebag" og oppi der var det ting til noen av de 47 utfordringene vi fikk! 49 med konkurransene i kort og scrapping. :) For hvert bidrag vi lagde av utfordringene fikk vi et lodd og det var trekning alle dagene. Jeg var så heldig å vinne en dies, et rubons-ark og pynt. :)

Her er de kortene som deltok i kortkonkurransen, mitt er det første på nederste rad og jeg fikk 3. plass. :) Førsteplassen gikk til nederste kort til høyre og kort nr. to fra høyre på øverste rad fikk andreplassen. :)Litt bedre bilde og et detaljbilde. Motivet er fra Magnolia (fargelagt med distress), filtbåndet fra Queen&CO., snøkrystallen er en dies og embossingplate fra Cuttlebug, mønsterarket er fra Scrappers Choice.


En av utfordringene var å lage en serie med tre kort i str. 10 x 10 cm, og her er mitt kort (jeg lagde tre like). Mønsterarket er fra Reminisce.Oppi "goodiebagen" lå det et ark med bilder og det var selvfølgelig en utfordring med de også. :) Mønsterarket er fra Ladybugandfriends, det store god jul stempelet er fra Scrappers Choice og det lille fra North Star Stamps.
10 kommentarer :

Nina sa...

Hei Trine. Takk for sist, og takk for at du tok deg tid til å prate så mye med Selma. Så mange flotte kort du fikk laget. Og nok en gang; Gratulerer med 3. plass i konkurransen. Det var velfortjent. Et nydelig kort var det.
Nina:)

Desiree sa...

Så mye flott du fikk laget på treffet! Kortet du vant 3.plassen med var virkelig flott! Grattis med premiene!

Klem fra Desiree :)

eba sa...

Så mye lekkert!

Wenche sa...

Så masse lekkert du har laget, Trine! Masse flott å titte på og masse flotte snøkrystaller!

Bibbi sa...

Flott produksjon!

Nydelige kort i vintage stil...

limogglitter sa...

Takk for sist! Kortene dine er rålekre. Nå har jeg endelig fått prøvd min snøkrystalldies også. Den er nydelig!

Lillian sa...

Takk for sist, Trine! :) Kortene dine var nydelige - og spesielt tredjeplasskortet! Skikkelig lekre detaljer! :)

ha en fortreffelig torsdag!
klem fra Lillian

Hannemor sa...

Heisann Trine...

Takk for sist!.. Det frister med gjentakelse..

Men må få lov tell å rett litt på det du har skrevet i bloggen:

"Her er de kortene som deltok i kortkonkurransen, mitt er det første på nederste rad og jeg fikk 3. plass. :) Førsteplassen gikk til kort nr. to fra høyre på øverste rad og 2. plassen til nederste kort til høyre. :)
". 1. plassen gikk til meg og det er kortet nederst til høyre :)

Hilsen Hannemor

T's Creations sa...

Takk skal dere ha og takk til Hannemor for korrigeringen. :)

Leena sa...

Og jeg har blitt den lykkelige eier av 10x10 kortet med snøkrystallen på. Helt nydelig var det. (det var så nydelig at jeg tvang Gunn-Hege til å "ønske" seg en slik snøkrystall til jul.. mot at jeg fikk noen utstansede figurer - haha!)

Og så må jeg selvfølgelig takke for alt hobbystæsjet som jeg fikk sammen med kortet!!!

Klem fra Ugla Leena og Elvis