torsdag 17. januar 2013

Copicskurs og fargekart :)

Har nå likegodt meldt meg på Copicskurs. :) Det er lenge siden jeg har holdt på med fargelegging og når jeg begynte igjen... vel... ;) Har også stemplet opp det samme motivet på 6 forskjellige ark som kan brukes til alkoholbaserte tusjer. Jeg får forskjellig resultat av hva jeg foretrekker nå ifht. forrige gang jeg gjorde en slik test (sikkert minst et år siden forrige gang).

Har kjøpt noen Copics ad gangen, de fleste brukt eller på salg så det har blitt endel til en bra pris. Allikevel har jeg under halvparten av de 358 som pt. finnes. ;-) Med de siste tusjene, 25th Anniversary, måtte jeg finne en annen oppbevaring... Vokste ut av den kurven gitt.... ;-) Foreløpig er de i en plastkasse, men det er litt vinglete og skranglete oppi der. Ender nok opp med en dvd-koffert antar jeg. :)

Her er det nyeste fargekartet. :)
Og her er det nyeste fargekartet - hvor du fyller inn fargene selv. :)

Fargehjulet med farger finner du her. :)


2 kommentarer :

MereteN sa...

Hva slags kasse har du?
Jeg har akkurat startet på Copics eventyret, skulle ikke, men den jubileumsboksen solgte de til 60 % rabatt på Unik-.... og vips har jeg den.
Gleder meg til å se deg igjen på Mjøs treffet. Klem, Merete

T's Creations sa...

Heisan,
Jeg skal ikke på Mjøstreffet denne helgen men på Hønetreffet. :) Synd vi ikke treffes denne helgen, håper ikke disse treffene er samtidig de neste gangene!

Har flyttet tusjene ut av kassen og over i en rund oppebevaringsveske, det skranglet sånn i kassen... :-) Jeg har en snurreplate under veska så den fungerer ganske bra. Men, jeg skal ha noen flere tusjer så hvor lenge denne vesken holder... det får tiden vise. :)