fredag 15. februar 2013

Pinterest - facebooktips :)

Jeg har som mange andre begynt å bruke http://pinterest.com/ for å samle ideer et sted. :)
Pinterest er enkelt sagt en oppslagstavle som du kan dele opp etter tema for deretter å "pinne" bilder du finner på nettet til tavlen din. :)
Jeg har delt opp "tavlen" min i flere tema, bla. om kort for herrer, North Star Stamps, tags, strikking/hekling osv. :)

Alt etter hvilken nettleser man bruker så er det forskjellige metoder å "pinne", via en knapp i knapperaden eller knapp ved søkevinduet. :) Men, det kan det være litt vanskelig å "pinne" Facebookbilder. Da gjør man slik: bildet synes på veggen din f.eks., klikk på bildet - høyreklikk og velg "vis bilde" - klikk på pin-knappen din og det fungerer. :)

Man kan også bruke en fb-app som heter Pinvolve, men personlig liker jeg ikke så godt fb-app'er da slike kan gjøre ting på brukerens vegne og det er litt bortgjemt på fb hvordan man stopper det. :)

1 kommentarer :

Unni A sa...

Jeg har også oppdaget Pinterest :) Fant jo deg der for noen dager siden :) Jeg er ikke på Facebook, så har ikke det problemet med å pinne derfra. Ellers er det jo kjempeenkelt å pinne, både repinne fra andres mapper og pinne fra nettet. Det er bare 1 problem med Pinterest.... det stjeler masse tid! Men fy søren så bra måte å bruke tiden sin på :)