fredag 8. juli 2011

Oppbevaring av clear stamps/Storage of Clear Stamps

Det begynner å bli en stund siden jeg måtte endre på hvordan jeg oppbevarer clear stamps. Jeg vokste ut av cd-coverne... :o)

Jeg oppbevarer nå de fleste clear stamps i a5-plastlommer, f.eks. Tim Holtz eller MM sine. Jeg bruker ikke glidelåspermene til Tim Holtz da disse for meg er unødvendige. Plastlommene holdes sammen med nøkkelringer:


Jeg tar og deler vanlige kopiark a4 i to, på dette arket stempler jeg eller limer med dobbelttape den delen som følger med stemplet som viser hva den er. Dette gjør jeg på begge sider av arket.

Deretter bretter jeg to a4-transparenter/overheads i to. Den ene transparenten fester jeg stemplene på (ikke inn mot arket) og den andre folder jeg rundt som beskyttelse samt at det er det lettere å ta stemplene ut og inn av plastlommen. Det går to lag med clear stamps i plastlommene.


I use plastic pockets from either Tim Holtz or Making Memories. I do not use ring binders but only use key rings.


Ordinary copy paper is cut in half and two transparencies are folded. Stamp the image or text on the copy paper and mount the clear stamps on one of the transparencies (not towards the paper). The other transparency is folded around to protect the stamps and it also makes it easer to pull and insert the stamps in the plastic pocket.

1 kommentarer :

Jorunns hobbyblogg sa...

Så kjekt system, tror jeg må teste det ut :-)

Jorunn