fredag 24. februar 2012

Demo med Tim Holtz og Dyan Reaveley

Det har vært en rar uke. Men, det er godt å ha annet å tenke på enn hvor tomt og trist det er etter Dennis.

Idag var jeg på Bikuben på Strømmen hvor Tim Holtz og Dyan Reaveley holdt demo'r.
Tim viste oss bla. de nye tusjene (Bikuben ble utsolgt allerede idag) og det var litt artig å se reaksjonen til et par andre - det var tydelig at de kjente kun til alkoholblekktusjer. :) For meg personlig var det ingen aha-opplevelse, men det er godt med litt kreativ input og påminnelse om hvor mye man kan gjøre. :)


Her er en liten kort filmsnutt fra demo'n til Dyan Reaveley. En morsom dame som understreket at det finnes ingen fasit og at det skal være moro det man holder på med. :) Hun lekte seg med dabbere, sprayer, masker og stempler. Vet at Bikuben ble utsolgt på maskene etter første gruppe og det var ikke mange stempler igjen etter andre gruppe, muligens tomt. :)


Det var ganske mange som var der i dag og det dukker nok opp flere bilder i blogger, på facebook og i forskjellige fora. :)
Bla. Annie fra Norsk Stempelblad var der, og en liten smakebit om det er lagt ut her. :-)
Birgit har også vært der idag og tatt noen bilder, bla. av tagsene til Dyan. Besøk Birgit her. :)

Edit:
Her er en video fra Tim's demo:

2 kommentarer :

Marianne H sa...

ei igjen.
Så deg på dfemoen, men var ikke klar over at du var Trine. Ja, var det ikke en flott demoe, eller demoer. Jeg storkoste meg i alle fall. klem

ActualExams sa...

I collected a lot of interesting things from your blog especially its discussion. From the comments in your posts, I believe I’m not alone having all the enjoyment here! keep up the great work.