onsdag 22. februar 2012

Trist :(

Det har vært noen triste dager. Mandag kveld var vi hos dyrlegen og tok farvel med vår kjære hund Dennis. Det var et fint øyeblikk med en omtenksom dyrlege og hans assistent. Det var godt å få høre at dyrlegen også likte Dennis og at gutten vår var spesiell.  Dennis er nå i hundehimmelen uten plager, løper omkring og tuller med pinner og baller, hundekjeks er lett tilgjengelig og hovedretten biff serveres hver dag. Forhåpentligvis er det en fin schæfertispe der også. ♥ Han fikk i løpet av mandagen vært på de fleste av sine favorittplasser her i området, boffet nede i dalen, tullet ved På treninga og på skolen.

Dette bildet er fra oktober 2011 der han ligger og slapper av. Han var alltid så søt med tungen litte granne ute.   Som det synes så var han litt grå under haken, han var ikke særlig grå i pelsen på resten av seg. :)


Dennis sitt egentlige navn var HasseManns Japp, men man kan da ikke gå rundt og rope "Japp, Japp!"? :-))

Han hadde forkalkninger i ryggen. Dette oppdaget vi forrige vinter. Sakte ble han verre og verre, han hadde heldigvis ikke mye vondt og etterhvert mistet han følelsen i bakbeina og området der. Dennis har klart å gå sånn nogenlunde inntill nå, han slepte først på det ene bakbeinet men etterhvert på det andre også. De siste ukene ble han brått verre og da tok vi valget for at han skulle slippe plagene.

Vi har vært heldige og fått hatt ham i nesten 12 år.  

3 kommentarer :

Marianne H sa...

Stakkars deg. Jeg føler med deg foe vi blir jo så forferdelig glad i disse firbeinte vennene våre. Trøsteklem til deg fra meg og Molly. Kos deg med masse gode minner.

Jette Kjørseng sa...

Uff, trist å høre. Ser ut som han var en flott schäfergutt :-)

Iren sa...

Så trist å lese Trine. Men jeg tror nok at det var det beste for Dennis at han fikk slippe. Det er aldri noe kjekt når dyra våre blir syke og vi må ta det tunge valget. Og er sikker på at han har det bra der han er nå. Og det en må huske på er alle de gode minnene da blir sorgen lettere å takle.

Sender deg mange trøsteklemmer <3